Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je meer over mij wilt weten.

Ik ben Claudia, 23 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik ben op dit moment bezig met de masteropleiding Klinische Psychologie. Daarnaast werk ik als junior-onderzoeker bij een lectoraat dat mensen helpt om bewuste keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid.

Op deze blog en op mijn Instagram pagina schrijf ik over duurzaam leven, minimalistisch leven, langzaam leven en zelfcompassie. Het overkoepelende thema hierin is een stapje terug doen: minder spullen kopen, minder spullen hebben, minder moeten, minder automatische piloot, minder prestatiedruk, minder hard zijn voor jezelf.

Tegelijkertijd brengt dit je juist zoveel meer: meer leven naar je waarden, meer rust en ruimte, meer tijd voor de dingen die er echt toe doen, meer bewustwording en aanwezigheid, meer tevredenheid en meer eigenwaarde.

Via mijn blog en Instagram deel ik met jullie mijn reis naar een bewust leven en geef ik concrete tips over duurzaam leven, minimaliseren, op je eigen tempo leven en je eigenwaarde los zien van je prestaties, productiviteit en bezittingen.

Meer weten? Volg me dan op Instagram.